Thaise oliemassage

Thaise oliemassage

De Thaise oliemassage is een massage waarbij uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen wordt gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. Veel Westerse mensen vinden deze ontspannende massage prettiger dan de stevigere Thaise massage met druk-, strek- en knijptechnieken.

Sabai Olie

Sabai Olie wordt al eeuwenlang gebruikt als dé massageolie van Thailand. Het land is bekend geworden om de ‘Thaise Massages’, alleen de Thai kennen de kunst van de massage als geen ander volk ter wereld. Sabai Olie speelt hierbij een belangrijke rol. Bij het aanbrengen van het eerste laagje Sabai Olie, hebben de etherische extracten van lotusbloesem en jasmijn een rustgevende werking, waardoor de huid ontspant. Daarna kan de verzadigde huid opnieuw worden ingesmeerd met olie. De tweede laag zal niet snel door de huid worden opgenomen, wat voor een goede basis voor een massage zorgt.
Sathu Massage Lelystad

Totale ontspanning

Heeft u last van stress of stijve spieren? Een oliemassage is de perfecte manier om uw lichaam en geest even helemaal te ontspannen.

Tip:

U heeft bij ons de gelegenheid om na afloop te van een douche gebruik te maken. Indien u hier geen gebruik van wenst te maken houdt u er dan rekening mee dat er olie restanten op uw kleding kunnen komen.